Pizza – de la tradițional la delicios

Aramis Delicii a creat rețete speciale pentru cel mai cunoscut preparat din lume – PIZZA!

Dorită și apreciată atât de copii, cât și de adulți, pizza este una dintre cele mai vechi mâncăruri ce a făcut înconjurul lumii. Istoria acestui fel de mâncare este la fel de variat precum modul său de preparare – dacă este vorba de un blat simplu, plat introdus la cuptor, originile sale vin din Orientul Mijlociu. Dacă pizza are topping-uri diverse, originile sale datează de la vechii romani și greci, care au copt un aluat plat și au adăugat mirodenii locale disponibile și ulei de măsline.

Evident, pizza ‘modernă’ pe care o cunoaște toată lumea este făcută cu sos de roșii, mozzarella, cașcaval și numeroase toppinguri și provine din ‘la bella Italia’. A devenit populară în Napoli în secolul XVIII ca o mâncare ieftină și hrănitoare. Pizza modernă, așa cum o știm astăzi, a evoluat de la primele pâini plate napolitane acoperite cu untură, sare și usturoi.

Noi am personalizat fiecare dintre rețetele de pizza, am creat fiecare rețetă cu atenție și grijă pentru îmbinarea ideală de gusturi și ingrediente. Am dezvoltat rețete noi și am actualizat rețetele vechi gusturilor moderne.

O pizza Aramis Delicii este preparatul perfect pentru prânzul la birou, o cină în familie, o chermeză cu prietenii, un picnic romantic pe marginea apei sau o adunare la o seară de film. Delicioasă, savuroasă și sățioasă, pizza noastră este combinația potrivită și perfectă de ingrediente pentru fiecare dintre cei care o vor gusta.

Pizza Aramis Delicii, de la tradițional la delicios în stil modern… Poftă bună!

Sosuri:

Toppinguri:

    Poftă bună!

    Creează-ți propria pizza!

    Începi cu pizza Margherita și adaugi ingredientele ideale pentru noua ta pizza preferată.

    ro_RORO